hits

Når flyet kaller

  • 10.02.2017, 13:54

Såå lenge varte "friheten", haha. Jeg som hadde tenkt til å lage et innlegg med bilde av beina på bordet, tekoppen i hånda og tv-skjermen for å vise hvor deilig det er å tjene penger på å ligge i sofaen. Men, så ble jeg kalt ut på en tredagers-slinge isteden. Jaja. Skal sove i Molde faktisk! Har aldri vært i Molde før, så om noen har noe tips til noe å gjøre eller et sted å spise en god lunsj så bring it on! Det kjedelige med at jeg ble kalt ut nå er at jeg A) ikke får møtt Teun, for han er jo ikke hjemme før sent i kveld, og B) jeg kommer ikke hjem før kjempesent på søndag.. Men dette gjør jo bare at jeg gleder meg enda mer til søndag kveld (og jeg kan sove lenge hele helgen, haha). Så snill kjæreste som jeg er så har jeg til og med laget middag til Teun kommer hjem, siden jeg ikke er her og jeg vet at han har hatt litt manflu i det siste (han har faktisk hatt feber altså).


Så da blir han forhåpentligvis kjempeglad når han kommer hjem. I tillegg var jeg "skikkelig sunn" i går og sparte et browniestykke til han. Men nå kaller flyet, så jeg må reise. Skal hele veien til Stavanger, så tur/retur London Heathrow fra Stavager. Blir en hyggelig og kort dag på meg i dag!

#flyvertinne #sas #sunnmat #standby #reise #london #stavanger #molde

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Malin

Traveler and fashionista med base i Oslo. Deler reisene mine og planleggingen rundt reisene. For kontakt: malinelise@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no