hits

Når hotellsengen blir hjem nummer to

  • 10.02.2017, 23:54

Hotellrom.... What a luxury! Jeg har ikke lov til å si hvor vi overnatter, av sikkerhetsmessige hensyn. I hodet mitt fortsatte jeg med "ber vi deg om å bli sittende med sikkerhetsbeltet fastspent"... Har safety-annonseringen helt i hodet etter jobb, haha. Men uansett, hotellet jeg bor på nå i Stavanger er helt sinnsykt fint! Fikk en diger kontinentalseng stappet med puter bare til meg.


Nå skulle Teun likt å være her! I tillegg er det diger flatskjerm og te og kaffe her, så hadde det ikke vært for at jeg har så kort stopp så hadde jeg gått all-in. Vurderer om jeg skal rekke en løpetur i morgen tidlig i tillegg til frokosten her. Har aldri vært på hotellet her før, så frokosten blir jo det viktigste jeg må prøve (matvrak much?). Det jeg kjenner er kjedelig med å være ute på slinge med overnattinger er å savne Teun.. Nå har han vært borte en del i tillegg til at jeg har jobbet mye i det siste, og da er det ekstra tungt å skulle sove på et hotellrom alene. I tillegg så savner jeg selvfølgelig pusekattene mine!

Men nå skal jeg ta kvelden. Skal jo forhåpentligvis opp tidlig for å trene litt i morgen (om jeg ikke velger å sove bort frokosten isteden).

#flyvertinne #sas #hotell #stavanger #reise

4 Kommentarer

Camilla

10.02.2017 kl. 23:56
Alltid godt med en økt før frokost ! Du må kose deg:)

Malin

11.02.2017 kl. 00:01
Camilla: I will! Må bare få B-menneske-kroppen min ut av sengen så jeg får til å trene, haha

Amal Belaaouam

11.02.2017 kl. 00:08
Så deilig ut den hotel sengen :) kos deg med frokosten i morgen !

Malin

11.02.2017 kl. 00:49
Amal Belaaouam: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Malin

Traveler and fashionista med base i Oslo. Deler reisene mine og planleggingen rundt reisene. For kontakt: malinelise@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no