hits
Malin - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Når hotellsengen blir hjem nummer to

Hotellrom.... What a luxury! Jeg har ikke lov til å si hvor vi overnatter, av sikkerhetsmessige hensyn. I hodet mitt fortsatte jeg med "ber vi deg om å bli sittende med sikkerhetsbeltet fastspent"... Har safety-annonseringen helt i hodet etter jobb, haha. Men uansett, hotellet jeg bor på nå i Stavanger er helt sinnsykt fint! Fikk en diger kontinentalseng stappet med puter bare til meg.


Nå skulle Teun likt å være her! I tillegg er det diger flatskjerm og te og kaffe her, så hadde det ikke vært for at jeg har så kort stopp så hadde jeg gått all-in. Vurderer om jeg skal rekke en løpetur i morgen tidlig i tillegg til frokosten her. Har aldri vært på hotellet her før, så frokosten blir jo det viktigste jeg må prøve (matvrak much?). Det jeg kjenner er kjedelig med å være ute på slinge med overnattinger er å savne Teun.. Nå har han vært borte en del i tillegg til at jeg har jobbet mye i det siste, og da er det ekstra tungt å skulle sove på et hotellrom alene. I tillegg så savner jeg selvfølgelig pusekattene mine!

Men nå skal jeg ta kvelden. Skal jo forhåpentligvis opp tidlig for å trene litt i morgen (om jeg ikke velger å sove bort frokosten isteden).

#flyvertinne #sas #hotell #stavanger #reise