Malin - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Nær døden opplevelser setter definitivt en "støkker"

Altså, det kjedeligste jeg vet er å ikke ha noe å skrive om. Altså, finner noe å skrive om, men det betyr flaut nok at jeg ikke har hatt en innholdsrik dag, haha. For å fortelle litt da kan jeg si at jeg har hest igjen. Den krever ganske mye av både tiden og energien min, men er definitivt verdt det. Han er fantastisk, er en dressurhest og heter Passe Partout.

Han er dødskul, og dette bildet er fra en av våre første ridetimer sammen. Heldigvis har vi kommet oss litt lenger siden dette. For å fortelle litt mer om hva som har skjedd siden sist kan jeg fortelle at jeg har flyttet til Hønefoss grunnet en vannlekkasje i den forrige leiligheten vår i Oslo. På grunn av det transporterte jeg hesten min naturligvis hit, og trist nok havnet han i en hengerulykke på vei hit. Det var nok en av de verste dagene i livet mitt. Jeg visste rett og slett ikke om jeg kom til å ha en hest ved kveldens ende eller ikke.

Dette var minuttet etter vi kom inn på stallen. Vi trengte 4-5 stykker for å få han inn. Stakkars hesten var helt i sjokk.

Som dere sikkert ser var det ganske stygt. Vi har vært utrolig heldige da han ikke har fått noen varige seneskader eller gaffelbåndskade. Vi har slitt litt med flere infeksjoner og har blitt satt tilbake noen steg på grunn av dette, men nå går det fremover (minus en kolikk...). Vi har til og med meldt oss på stevne, så håper på å få starte dette. Det som er flott i det hele er at jeg kjenner hesten min utrolig godt etter en lang periode på stallen med mye kos og stell.

#hest #dressur #dressursåklart #ulykke #trafikkulykke #nærdøden 

hits