hits

Mid-week stress reliever

  • 13.02.2018, 23:34

Å ha fri midt i uken er så befriende! Når alle andre er på jobb kan jeg gjøre det jeg trenger i forskjellige butikker uten å tenke på kø.. Fantastisk! I dag har jeg hatt besøk av venninnen min Kathrine, som forøvrig også skriver blogg, og vi har planlagt REISE! Gleder meg så utrolig mye til å dele. Flybillettene bestilles neste uke, så da kan jeg fortelle hvor jeg skal. Jeg kan røpe at det blir godt å slippe snø!

Reisen jeg og venninnen min Martine skulle på i mars blir dessverre ikke noe av da hun måtte jobbe. Siden vi likevel ikke skal dit kan jeg avsløre at planene var en week end-tur til Gdansk. Har hørt at det er utrolig mye fint der. Mye mulig vi reiser dit litt senere i år isteden.

Minnekortet til kameraet mitt har vært borte, men i dag fikk jeg endelig rotet meg til å kjøpe et nytt et. Så da blir det litt nyere bilder fremover, hehe. Sånn som dette. Elsker detaljer!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Malin

Traveler and fashionista med base i Oslo. Deler reisene mine og planleggingen rundt reisene. For kontakt: malinelise@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no