hits
Malin - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Nye utfordringer

Litt hjemmekontor (ubetalt da selvsagt) før jobb slår ikke feil. Jeg jobber jo nå på ikea som kjøkkenveileder. Om du skal kjøpe kjøkken er det meg du får hjelp av! I dag skal jeg ha mine første konsulenttimer, hvor jeg sitter privat sammen med kunden og tegner, og eventuelt bestiller et helt kjøkken. Det er supertrivelig! Derfor har det vært litt å lese igjennom også, så min formiddag har bestått i å drikke te og lese litt i papirer om konsulenttimer på "kontoret", hehe.
Nytt design!

Nytt design er som en ny hårklipp - man føler seg litt lettere og mer fornøyd etterpå. Mitt design har jeg hatt siden jeg jobbet som flyvertinne i SAS, og jeg fant egentlig ut for en stund siden at jeg har hatt lyst til å bytte det ut. Men, en del av meg ville vente til jeg har vært på ferie, så da ble det bytte av header isteden. Foreløpig er jeg superfornøyd, hehe.

I dag har jeg hatt litt blåmandag.. Etter jeg hadde bestilt billetter til feriedestinasjonen i går kveld (som jeg røper i morgen!!!) fikk jeg faktisk ikke sove i natt. Har sovet 2,5 time før jeg skulle opp 05:30 og reise til jobb. Er passe sliten nå. Det er pus i bakgrunn av bildet også, haha.
Når timeplanen består av altfor mange planer

Lørdaaaagen kom endelig. Dagen jeg har ventet på hele uken. Eller, det er vel kanskje fredag? Jaja. Gårsdagen ble plutselig jobb-lørdag. Jeg har jo tross alt bestilt tur til varmere strøk (røper hvor på tirsdag, stay tuned), og dermed så tenker jeg det er lurt å ta på seg litt ekstra vakter. Mer vakter = mer penger som = mer gøy! Heldigvis for meg er jeg kjempeglad i jobben min. Vinn-vinn!

I dag skal jeg sammen med kollegaer reise på fangene på fortet i Nydalen. Jeg har forstått at det er noe med teambuilding, men akkurat hva som vil foregå er jeg litt usikker på. Tar gjerne imot tips fra andre som har vært der tidligere! Vi har iallefall delt oss inn i lag, og skal konkurrere mot hverandre har jeg forstått. Jeg gleder meg uansett veldig, for konkurranseinnstinkt har jeg nok av (litt for mye).
Happiness

Jeg elsker ting som gir meg glede i hverdagen. Sånn som i går når jeg endelig fikk i orden et vaktbytte på jobb, slik at jeg kan reise på ferie med Kathrine i april. Nå gjenstår bare en bekreftelse fra leder om at vaktbyttet er i orden, så bestiller jeg billetter! Da kommer jeg endelig til å røpe hvor jeg skal.

Fine ting rundt meg gjør meg også lykkelig, sånn som den fine pusen min Lucy (en av to). Altså, til å være katt er hun utrolig fotogen. Mye mer fotogen enn meg.

En annen ting som gir meg glede er å føle meg bra. De dagene jeg har trent føler jeg meg ofte ekstra bra, sånn som i dag hvor jeg har trent styrke på bein. Nydusjet hår, fresh sminke og en småsliten følelse i kroppen kan jeg leve med som en konsekvens av treningen. Jeg synes det er kjempegøy å trene styrke, hvertfall når man ser resultater, og da blir jeg fort veldig gira resten av dagen! Dørstokkmilen er vel og merke litt for lang litt for ofte..

Nå bærer det på jobb!
Valentines love

Min kjære, eller bedre halvdel, eller Teun var så utrolig snill og overasket meg med både middag og vin når jeg kom hjem fra jobb skrubbsulten rundt midnatt. Veldig sen mat, men av å jobbe skift får man merkelig døgnrytme. Det var så utrolig godt! Han hadde laget salat med marinert svinekjøtt, eple og valnøttkjerner.

Han hadde til og med dekket på med duk, vinglass og gjort det skikkelig. Ordentlig oppvartning. Jeg kommer iallefall til å sove godt i natt!
Good morning

Good morning clouds. I dag var det ikke en like fin morgen som i går, men det gjør kanskje at det er enda koseligere å starte dagen med et magasin og en god kopp med te. Vanligvis drikker jeg kaffe om morgenen, men vi er tomme for de kapslene jeg drikker. Dårlig planlagt av meg altså..

I kveld er det valentines, så jeg gleder meg til å se hva kjæresten finner på mens jeg er på jobb!
Mid-week stress reliever

Å ha fri midt i uken er så befriende! Når alle andre er på jobb kan jeg gjøre det jeg trenger i forskjellige butikker uten å tenke på kø.. Fantastisk! I dag har jeg hatt besøk av venninnen min Kathrine, som forøvrig også skriver blogg, og vi har planlagt REISE! Gleder meg så utrolig mye til å dele. Flybillettene bestilles neste uke, så da kan jeg fortelle hvor jeg skal. Jeg kan røpe at det blir godt å slippe snø!

Reisen jeg og venninnen min Martine skulle på i mars blir dessverre ikke noe av da hun måtte jobbe. Siden vi likevel ikke skal dit kan jeg avsløre at planene var en week end-tur til Gdansk. Har hørt at det er utrolig mye fint der. Mye mulig vi reiser dit litt senere i år isteden.

Minnekortet til kameraet mitt har vært borte, men i dag fikk jeg endelig rotet meg til å kjøpe et nytt et. Så da blir det litt nyere bilder fremover, hehe. Sånn som dette. Elsker detaljer!
Lucy er funnet!

Dette tror jeg er verdens verste og beste dag samtidig! I natt fikk jeg faktisk sove, selv om jeg selvfølgelig var kjempebekymret over Lucy. Fikk besøk av Julie og Tiril etterpå for å gjøre litt skolearbeid, og for å holde meg selv opptatt. Jeg har jo vært så lei meg over Lucy de siste dagene. Har også vært å trent i dag, har trent på ellipsemaskinen i 45 minutter med Julie, noe som er overraskende effektivt. Men, som en del av det vi har gjort de siste dagene så ropte vi på Lucy en siste gang før vi skulle legge oss (rundt 00:30), også hører Teun en kjempehøy mjauing! Han løper ut (kun iført shorts og genser) og følger mjauingen. Så hører jeg selv og hører at det søren meg er Lucy. Det viser seg at hun har sittet i en av naboenes tre, kjempehøyt oppe. Vi fikk henne ikke ned, naturligvis fordi det var så veldig høyt. Selv den modigste katten ville ikke ha gått ned der.. Men, tilfeldigvis var det et par elektrikere som holdt på i Slemdalsveien, så jeg løp bort dit, helt utrolig desperat, og spurte pent om de kunne prøve å kjøre liften sin opp for å hente henne ned. Dette resulterte selvfølgelig i at hun ble dritredd og klatret enda høyere opp. Mads, som bor i naboleiligheten kom også ut og hjalp oss, og vi lånte oss selv en stige av huseieren som hun til slutt turte å klatre ned på.

Herregud for en dag sier jeg. På vei hjem fra trening hadde jeg en samtale med mamma om at det kanskje var på tide å tenke at hun ikke kom til å komme hjem igjen i det hele tatt. Hun er jo tross alt babyen min, så jeg har vært helt knust over å i det hele tatt ha vært borti tanken. Var utrolig fint å få henne hjem nå, og har så mye adrenalin i kroppen og har nesten vært i sjokk. Så nå har klokken rundet tre på natten og jeg tror at jeg skal prøve å sove, haha.

#kattenerhjemme #lucy #kattunge
Lille Lucy, hvor er du?

Nå har det vært bittelitt stille fra meg i det siste, skyldes delvis skole og delvis det at det har vært veldig deilig å slappe av uten å tenke på noen ting. Jeg har heldigvis fått tatt igjen litt skole etter jeg jobbet så mye, men mangler fortsatt bittelitt. I morgen får jeg utdelt hjemmeeksamen, noe som ikke hadde vært så ille hadde det ikke vært for at Lucy, vår eldste katt (på bare 11 måneder) har forsvunnet! Jeg er så knust, for hun er virkelig babyen min. Hun gikk ut i går som vanlig, og kom aldri hjem. Vi har vært ute og lett etter henne så mye, laget lapper og gitt til alle naboene og satt facebook-statuser, og jeg er helt tom for hva jeg kan gjøre for at lille Lucy skal komme seg hjem.

Mange sier at det er vanlig at katter plutselig er borte noen dager, men hun har aldri pleid å gjøre ting som dette tidligere. Hun hater kulda, og snøen ikke minst, og er som regel kun ute i et par minutter før hun maser om å komme seg inn igjen. I går var hun mye ut og inn hele tiden, og kikket inn etter jeg slapp henne ut den siste gangen, men jeg tenkte at "hun har sikkert godt av et par minutter til, hun er jo så bortskjemt som får alt hun peker på hele tiden". Tenk, hadde jeg ikke gjort dette hadde hun kanskje fortsatt vært hjemme!? Jeg er så utrolig trist. Jeg er ikke religiøs av meg, men ber til alt som finnes i andre dimensjoner om at hun kommer tilbake til oss.

Om noen skulle befinne seg i nærheten av Vinderen og ser henne, så ta kontakt med meg på mailen oppgitt i beskrivelsen om meg/bloggen.

#katt #kattunge #savnet
Will you be my valentine?

Da er den store kjærlighetsdagen her! Jeg har selv tilbragt dagen på skolen og på fresh fitness. Trening må til, spesielt på dager som denne hvor man gjerne skeier ut litt. Som jeg sa i går har jeg og Teun bestemt oss for å lage ordentlige biffburgere med pomfrit ved siden av. Kjempedeilig. Herlige han hadde også kjøpt inn roser, et kort som han hadde skrevet noen romantiske ord på og sånne små skumgummi-hjerter. Jeg er tidenes romantiker, så kunne ikke vært heldigere med valget av kjæreste.

Sååå romantisk. Skrev i går at vi skulle på kino i kveld, men siden begge er dødsslitne etter trening fant vi ut at vi heller blir hjemme og ser en romantisk film.

#valentinesday #roser #kjærlighet #trening
I studio for innspilling av den neste store hitlåten

Neida, tittelen er litt misvisende. Eller er den det? Det er spørsmålet. Haha. Jeg kan jo synge, men har aldri sunget noe særlig for noen. Men her om dagen fant Teun ut at han skulle kjøpe seg en ordentlig mikrofon, så han et komplett lite hjemmestudio her. Endelig har jeg sagt ja til å synge i en av sangene hans! Noe han synes var kjempegøy, og noe jeg overraskende synes var gøy. Synger jo overalt (alt fra dusjen til bilen), så burde egentlig ikke være overrasket. Han skal gi ut en EP om ikke så lenge med en samling av noen sanger, så der vil dere også høre dette lille prosjektet. Skulle gjerne tatt et bilde, men jeg har sett ut som en dass i hele dag, så tenkte det var greit å spare dere for dette..

Ellers har dagen gått med på skole og sofaen. Endelig fikk jeg med meg en forelesning igjen! Føler jeg går glipp av så mange når jeg prioriterer å jobbe. I tillegg fikk jeg jo se alle venninnene igjen. Må si at utsikten min på skolebenken ikke er like bra som "kontoret"..


Sånn ser min skolehverdag ut. Macen, kaffe og en frukt. Kaffen er desidert det viktigste. Spesielt i tidlig-forelesningene. Jeg lagde forresten det diggeste måltidet på lenge i dag. Jeg har bestemt meg for å bli litt sunnere for kjærestekiloene kom raskt etter jeg og Teun flyttet sammen, så da ble det laks med avokado- og agurksalat og pasta til middag, noe som var sabla godt. Jeg er egentlig ikke så fan av sunn mat. for å være helt ærlig, men akkurat dette var både jeg og Teun enige om at var skikkelig digg. Nå elsker jeg både laks, pasta og avokado, og sier ikke nei takk til litt agurk eller ruccola heller.. Hadde litt stekte wokgrønnsaker ved siden av for å få noen varme grønnsaker i tillegg.
Til og med jeg som elsker alt som inneholder karbohydrater i form av sukker og hvitt mel og umettet fett synes dette ser godt ut.

I morgen er det valentines, noe jeg og Teun egentlig ikke feirer så innmari høytidelig. Men vi fant ut at vi skulle lage ordentlige biffburgere her. Skal gå all in med bacon og cheddar, bare fordi det er godt. Også skal vi forhåpentligvis jobbe litt videre på sangen og avslutte med kino!

Men nå er det kvelden, har lang dag på skolen i morgen!

#studio #vokal #sang #musikkproduksjon #laks #sunnmat #avokadosalat #skole #høyskolenkristiania #student #markedsføring #mac #kaffe
Sunday = date-day

Jeg var så heldig at jeg fikk byttet bort de fire siste flyvningene mine i dag og kom hjem tidligere. I det hele hadde jeg helt glemt at jeg i løpet av uke 6 skulle ta to arbeidskrav til en eksamen i slutten av måneden. Jeg må nemlig konte da det skjedde en teknisk feil under et av de forrige arbeidskravene, og de ikke ble godkjent. Supert, eller hva? Fikk på grunn av manglende arbeidskrav ikke lov til å ta eksamen i høst, så da må den gjøres nå. Må si jeg er ekstremt heldig som uten å tenke på dette fikk til å bytte bort vakten min i dag, for da fikk jeg jo ekstra tid til å gjøre arbeidskravene (som skal være levert i morgen).

Molde var forresten fantastisk fint i dag tidlig da vi skulle reise fra hotellet. Vinduene gikk ikke å åpne mer enn et par centimeter, så tok bilde fra innsiden.
Nå har jeg inntatt en sunnere versjon av pannekaker med litt blåbærsyltetøy på. Teun var verdens beste og lagde middag mens jeg satt med arbeidskravene. Og siden det er så lenge siden vi har sett hverandre så fant Teun ut at vi skulle på kino i kveld for å se Kings Bay, så etterpå skal vi på skikkelig kino-date. Veldig fin avslutning på helgen (selv om det er søndag og ikke rom for popcorn...)!

#høyskolenkristiania #flyvertinne #sas #reise #markedsføring #studier #student #fullkornspannekaker #molde #norge
Girls night

Jeg er veldig glad i Teun, men innimellom er det veldig hyggelig å sitte i koseklærne og ha en skikkelig jentekveld med en ordentlig jentefilm. Teun er på skolen på Rena da de får besøk av noen fra Sony Music som skal hjelpe de med mixing og mastring og er sammen med kompisene sine, så da var det min tur til å ha Julie på besøk her. Som jeg skrev i forrige innlegg har vi vaffeltorsdag en gang i måneden, men vi var fysne på brownies isteden, så da ble det brownies-torsdag, haha. Var ikke mye igjen av brownien når jentene reiste, for å si det sånn! Jeg og Julie har vært skikkelig effektive i dag, har vært på ikea og kjøpt inn oppbevaringskasser til å ha under senga også har vi ryddet hele leiligheten her, og ikke minst kost med kattene. Og spist brownies (er jo det viktigste vi har gjort).

Jeg er fortsatt like reisesyk, så blar jevnlig igjennom alle bildene mine fra cirka alle andre reiser, og har sååå lyst til å ut på tur. Throwback til New York. Se på denne frokosten her, hallooo. Må ta meg en tur "over dammen" snart, som vi så fint sier i SAS.Angående reiser, så har jeg, Teun og Axel bestemt oss for å besøke Christoffer i Harstad (en kompis av meg og Axel fra folkehøyskolen), og det blir råkult! Elsker Nord-Norge og elsker folk fra Nord-Norge! De er så sykt hyggelige (og morsomme å feste med, haha). Det blir awesome.

I morgen har jeg standby. Forsåvidt hele helgen. Dette vil si at SAS kan ringe meg når som helst innenfor et gitt klokkeslett og be meg møte på jobb innen 1 time og 40 minutter. Det er veldig mange som ikke liker dette fordi det er så uforutsigbart og fordi du ikke kan reise så langt hjemmefra, men jeg synes det er helt greit. Har standby i tre dager, altså i morgen, lørdag og søndag, så kan bli kalt ut på enten dagstur, to-dagers eller tre-dagers (eller ingen av dagene for så vidt)! Kofferten er i alle fall ferdig pakket, haha. Blir jeg kalt ut på en tre-dagers tenkte jeg å ta med kameraet og muligens lage et "turist i eget land"-innlegg igjen! Kommer litt an på hvor jeg blir kalt ut selvfølgelig.

#kosekveld #jentekveld #brownies #sofagris #ikea #te #kaffe #flyvertinne #flyvertinnelivet #newyork #reisesyk #sonymusic
Når du vil være flink, men sofaen er livet

Det beste med en slinge med lange dager på jobb er å komme hjem, ligge på sofaen og ikke tenke på noen ting. Selvfølgelig er det beste å komme hjem til ferdiglaget mat, noe Teun var så snill og gjorde i går! Evig fornøyd, haha. Dagen i dag har gått med til cirka det samme, sitte i sofaen og se på tv (har sykt hekta på Pretty Little Liars for øyeblikket). Setter pris på alle øyeblikk hvor jeg kan slappe av, vet ikke om det er fordi hverdagen min er så full eller om det er fordi jeg er lat, haha. Men, har i allefall vært flink og trent styrke sammen med Julie i dag, så veldig lat kan jeg ikke være.Utsikten min for øyeblikket. Tror jeg kan klassifiseres som en real sofagris.. I morgen er det duket for månedens vaffeltorsdag! Jeg og vennene mine har bestemt oss for at én gang i måneden skal vi ha vaffeltorsdag med kaffe og te (ekte flyvertinne-style - bare at vi ikke selger vafler da) og skravle på ekte jentevis.

#trening #slappeav #sofaen #vafler #jentekveld
I'm back!

Hei! Endelig er jeg tilbake etter en stund med stillhet her. Fant ut at hest, jobb som flyvertinne og heltidsstudier kanskje ikke var så enkelt å kombinere som jeg trodde, så endte dessverre opp med å selge hesten. Én god nyhet er vel og merke at jeg har flyttet til Oslo med Teun! Vi har funnet en superfin og koselig leilighet sentralt, og trives supergodt her.

Kan fortelle litt om hva som har skjedd den siste tiden. Blant annet har jeg overlevd mitt første semester på skolen, haha. I tillegg har vi fått en kattunge - Alvin, som er supernydelig og veldig liten. Helt skjønn.. Er faktisk helt forelsket, haha!

Teun er også på vei til å gi ut sin første singel på Spotify, så det blir veldig spennende! I tillegg jobber jeg en del igjen, så er mye på farten og reiser, som gir meg mulighet til å komme med masse oppdateringer.

Før jeg tok min etterlengtede pause fikk jeg en forespørsel om å blogge om en typisk hverdag som flyvertinne, ikke nødvendigvis kun arbeidshverdagen, så tenkte å gjøre dette. I morgen bærer turen til London, hvor jeg skal ha stop (overnatting på flyspråket). Gleder meg masse!

#flyvertinne #sas #reise #london #kattunge #musikkproduksjon #markedsføring #høyskolenkristiania
11 måneder med Teun

Jeg må si jeg har verdens beste kjæreste! I dag kom jeg nemlig hjem til roser som Teun hadde kjøpt, fordi vi har vært sammen i 11 måneder i dag! Han hadde også kjøpt cupcakesformer, så tror han mente og håpte jeg skulle bake i denne anledning, hehe. Hvem vet, kanskje jeg gjør det!

Teun er verdens beste kjæreste og samboer, kunne ikke drømt om noen bedre! Selv om det er deilig med ferie hvor jeg tilbringer dagene med min nye samboer, så savner jeg faktisk veldig å jobbe. Fra onsdag har jeg tre dager standby, så jeg vet faktisk ikke hvor jeg ender opp! Kanskje blir jeg sendt ut på en tredagers, kanskje får jeg en dagstur. Det jeg vet er at jeg blir kalt ut, for det blir man omtrent alltid når man har standby. Heldigvis for meg i dette tilfellet! Om jeg havner i en by jeg ikke har blogget om i forbindelse med Turist i eget land skal jeg lage et nytt innlegg om dette.

Ellers har jeg og Teun begynt på Game of Thrones, en serie jeg faktisk aldri har sett før, så mandagen har vært veldig avslappende, noe som er godt før jeg skal tilbake til jobbhverdagen med fulle fly.

Håper mandagen har vært god for dere også!

#mandag #kjærlighet #samboer #roser #cupcakes #gameofthrones #turistiegetland #reise #flyvertinne #flyvertinnelivet #blogg
Dagen jeg fikk bruk for førstehjelp

Jeg har lyst til å skrive et litt seriøst innlegg om et tema jeg synes er veldig viktig, og om en hendelse jeg nettopp har opplevd. I går fikk jeg nemlig muligheten til å praktisere førstehjelpskunnskapene jeg har lært gjennom mange år, for første gang.

Plassen var toget, og det eneste jeg klarte å tenke på under togturen var hvor utrolig sliten jeg var, og hvor utrolig synd det var på meg som måtte stå hele veien, så egoistisk som jeg var. Det jeg ikke ante var at jeg om et øyeblikk skulle bli vitne og livredder i en situasjon jeg aldri har opplevd tidligere, og som man aldri kan bli klar for. Idét toget stoppet og passasjerer skulle av falt en passasjer om foran meg og fikk et illebefinnende. Det første som slo igjennom hodet mitt var ABC, som er drillen jeg håper de fleste kan. Flere hjalp til, og vi prøvde å få kontakt med vedkommende, sjekket om han pustet og la han i stabilt sideleie. En dame ringte ambulanse slik at de kom så raskt som mulig. Heldigvis var ikke dette en hendelse vi trengte å benytte oss av livredning i form av hjerte- og lungeredning, men det var likevel skremmende nok. Jeg håper virkelig det går bra med vedkommende, og at det ikke var noe alvorlig!

Selv om jeg etter både kurs hos Røde Kors hjelpekorps og førstehjelp i SAS er trent på å oppleve situasjoner som dette, tenker jeg ikke at det skal skje meg, i alle fall ikke som sivil på toget, og ettersom jeg aldri har opplevd noe lignende var jeg ikke forberedt på en faktisk hendelse. Jeg handlet på impuls, og siden alt var innlært og automatisert gikk det av seg selv. Poenget mitt er at dersom dette skjer med meg på toget, ønsker jeg at jeg også skal bli behandlet på samme måte, og at mennesker rundt meg kan førstehjelp. Jeg ønsker derfor å belyse viktigheten av førstehjelp, og at dersom du kjenner på at du hadde vært utrygg i en slik situasjon, ta et kurs! Røde Kors holder kurs gratis, for eksempel.

Førstehjelp er viktig, det redder liv!

#førstehjelp #helse #reddliv #livredder #nsb #blogg #flyvertinne #flyvertinnelivet
Grilling hos gode venner

I dag var det (nesten) perfekt grillvær! Har nemlig vært på besøk hos min venninne Cecilie (www.ceciliesmakeupverden.blogg.no) og samboeren hennes i dag, for å grille og for å la kattungene våre møte hverandre i håp om at de blir venner. Katten deres som er rundt 13 uker den også, er uheldigvis veldig nervøs og var ikke så åpen for å møte en ny kattunge. Det stoppet likevel ikke oss i å ha en koselig grilling med god mat og sol. Cecilie og jeg er tremeninger, men mange tror vi er søstre fordi vi er så like personlighetsmessig.

Jeg presterte selvfølgelig å glemme å sette i minnekortet i kameraet før vi reiste, så jeg har ikke fått tatt noen bilder fra selve grillingen men publiserer i stedet et stemningsbilde fra hagen her!
Rolig søndag

Søndager (når jeg ikke er på jobb) er utrolig avslappende, rolige og deilige. Jeg har en veldig rastløs sjel, så jeg sliter veldig med å slappe av ordentlig, men søndager er en av de dagene jeg virkelig kan prøve å slappe av skikkelig. I dag spiste jeg og Teun en kjempegod frokost med stekte egg, for så å rydde hele boden. En av de tingene som er igjen er i alle fall unnagjort! Har tatt meg friheten til å ta et par bilder av Lucy igjen.Vi er fortsatt skikkelig in love, hun er så søt og liten (og litt rampete)

Resten av dagen skal som sagt gå med på å slappe av, se på utemøbler på nett (er nemlig stusselig å grille uten å kunne sitte ute..) og på filmmaraton med Teun. Jeg er nemlig veldig glad i å se på filmer og serier, og nå er det veldig lenge siden jeg og Teun har gjort dette sammen sist!

#sommer #ferie #søndag #katt #blogg #flyvertinne #flyvertinnelivet
Vi har fått oss kattunge!

Sykefraværet hos kabinbesetning generelt er svært høyt. Jeg er nok en av de som bidrar til dette, dessverre. I dag var jeg på jobb syk, men endte opp med å gå av og dra til legevakten da jeg ikke var i god nok form. Dette handler jo om sikkerhet, men ikke minst min egen helse også. Jeg har lenge slitt med streptokokker, og opererte for en liten stund siden bort mandlene mine nettopp på grunn av dette, men har nå likevel blitt syk med streptokokker og infeksjon i ørene igjen (ikke rart det gjorde vondt å fly). Så da er jeg hjemme og ligger rett ut i den nye leiligheten med Teun.

I den anledning vil jeg benytte sjansen til å presentere det nye familiemedlemmet vårt, Lucy!

Hun er en blandingskattunge på 12 uker, og vi har forelsket oss helt i henne allerede.

Foreløpig har vi kun hatt henne i bånd ute i dag, da hun bare har vært her i 2 dager. Vi vil la henne tilpasse seg omgivelsene før vi slipper henne helt løs.Hun er utrolig søt, kosete, kontaktsøkende og ikke minst leken. Og, definitivt Teun sin lille baby.
Nytt design på bloggen

Hei! Nå har jeg endelig fått på plass et nytt og bedre (og ikke minst fullstendig) design på bloggen! Håper dere liker det. Er fortsatt noen små justeringer som skal forandres på, slik som bilder og litt sånt. For dere som tittet innom bloggen jeg har hatt siden jeg startet i SAS, så har jeg byttet plattform da jeg foretrekker blogg.no fremfor wordpress. Kommer til å fortsette å blogge her fremover!

Dagen i dag brukes til å drikke te, holde meg i ro og begynne å pakke litt mot flyttingen. Jeg og Teun flytter nemlig sammen om 7 dager i dag! Gleder meg utrolig mye til å endelig bli samboer med verdens beste kjæreste, og til å ha mitt eget kjøkken hvor jeg kan lage mat og holde det ryddig når som helst! Kollektivet her er utrolig hyggelig, men savner likevel å ha mitt eget.Jeg er personlig veldig glad i denne teen fra Kremmerhuset. Dette er en jordbærte og er en av mange jeg har derfra. Denne leger sår hals nå etter operasjonen!

#design #te #kremmerhuset

Design laget av Julie Viktoria