Malin - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Endelig innflyttet i ny leilighet!

Da har jeg og Teun offisielt blitt samboere! Dessverre så har det vært så utrolig mye å gjøre, så jeg har ikke rukket å blogge. I tillegg har jeg blitt syk med halsbetennelse og feber igjen, i tillegg til at vi skulle prøve å komme oss i orden før jeg skal på jobb i morgen tidlig. Jobber helgen før jeg har en uke ferie! Tenkte jeg nå skulle vise dere hvordan det ser ut.

Leiligheten er på 46 kvadratmeter, og har kjøkken og stue i samme rommet, soverom separat i tillegg til bad.Vi har ingen gang i leiligheten, så når man går inn døren går man rett inn på kjøkkenet og ser dette.Fra kjøkkenet går man rett over i spisestue/stue. Spisestuen.Sofaen og stuebordet.Utrolig fornøyd med peis i stuen!Veldig fornøyd med soverommet! Har skyvedørsgarderobe til høyre og et klesstativ, samt hylle med tv på for sene kvelder.

Badet.Stolt over å ha kjøpt min første potteplante!
 

Da har dere tittet inn i mitt og Teun sitt nye hjem, og håper dere likte det like godt som vi gjør. Vi har også terrasse og grill, og skal etterhvert kjøpe utemøbler slik at vi kan grille og ha gjester ute på sommeren. I morgen bærer det tilbake til jobb, og skal være i en annen by enn Stavanger, så da skal jeg vise dere litt bilder og litt sånt. Nå har jeg fått speilreflekskameraet mitt (brukte det ikke til å ta bilder akkurat nå), så da vil jeg ta litt bedre bilder i de forskjellige byene jeg besøker.

#interiør #leilighet #kjæreste #samboere #flyvertinnelivet

Design laget av Julie Viktoria
hits