hits
Malin - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Når døgnet ikke har nok timer

Det opplever jeg til stadighet.. Litt har skjedd siden sist. Jeg har gått berserk med rosa på badet. Har "jentifisert" badet. Om Teun er fornøyd eller ikke vet jeg ikke, men dette får han bare leve med, haha! Jeg har også feiret en av mine aller beste venninner som fylte 24 år! Eller, hun fyller år i dag, men vi feiret i går. Det var en kjempesuksess og hun var så fornøyd. Fikk dessverre ingen bilder av det, så da viser jeg heller frem det rosa badet mitt, hehe.

Jeg har også skiftet ut planten i entreen til en roseplante. Selvsagt i rosa-farger, haha.

#interiør #planter #rosa #bad
Nye innkjøp

Forandring fryder. Var ikke det et tv-program på TV2 for noen år siden? Iallefall er ordtaket sant. Jeg har lenge ønsket meg mer plass til sko og et stort speil i stua hvor jeg kan se hele meg, så nå var det høyst på tide å kjøpe!

Er veldig fornøyd med entreen nå. Bortsett fra litt rot på avlastningsbordet, hehe. Ooops.
Welcome inside my home

Tenkte å vise frem leiligheten jeg bor i. Er veldig fornøyd med både plassering, størrelse og at leiligheten er så ny. Er selvfølgelig også veldig fornøyd med hvordan jeg har innredet den, så derfor det er så gøy å vise den frem.

Soverommet består av seng, et klesskap og et walk-in closet. På soverommet har jeg såkalte "skilsmissedører". En dør på hver side av sengen. Synes det er et litt morsomt navn. Hvis jeg noen gang blir lei Teun kan vi ha hver vår del av soverommet, haha.

Stuen er en åpen løsning og består av kjøkkenet, spisestuen og stuen. Spisestuen brukes veldig ofte ikke som spisebord, men heller kontorpult.

Sofaen, her jeg flaut nok bruker omtrent alle mine timer hjemme..

Planter!! Elsker grønne planter. Hadde bare kattene klart å la de være... Ps, Lucy sniker seg opp bak halv-veggen. Hun synes kameraet er såå spennende.

#interiør #interiørblogger #hverdagsblogger #reiseblogger #reise 
Endelig innflyttet i ny leilighet!

Da har jeg og Teun offisielt blitt samboere! Dessverre så har det vært så utrolig mye å gjøre, så jeg har ikke rukket å blogge. I tillegg har jeg blitt syk med halsbetennelse og feber igjen, i tillegg til at vi skulle prøve å komme oss i orden før jeg skal på jobb i morgen tidlig. Jobber helgen før jeg har en uke ferie! Tenkte jeg nå skulle vise dere hvordan det ser ut.

Leiligheten er på 46 kvadratmeter, og har kjøkken og stue i samme rommet, soverom separat i tillegg til bad.Vi har ingen gang i leiligheten, så når man går inn døren går man rett inn på kjøkkenet og ser dette.Fra kjøkkenet går man rett over i spisestue/stue. Spisestuen.Sofaen og stuebordet.Utrolig fornøyd med peis i stuen!Veldig fornøyd med soverommet! Har skyvedørsgarderobe til høyre og et klesstativ, samt hylle med tv på for sene kvelder.

Badet.Stolt over å ha kjøpt min første potteplante!
 

Da har dere tittet inn i mitt og Teun sitt nye hjem, og håper dere likte det like godt som vi gjør. Vi har også terrasse og grill, og skal etterhvert kjøpe utemøbler slik at vi kan grille og ha gjester ute på sommeren. I morgen bærer det tilbake til jobb, og skal være i en annen by enn Stavanger, så da skal jeg vise dere litt bilder og litt sånt. Nå har jeg fått speilreflekskameraet mitt (brukte det ikke til å ta bilder akkurat nå), så da vil jeg ta litt bedre bilder i de forskjellige byene jeg besøker.

#interiør #leilighet #kjæreste #samboere #flyvertinnelivet

Design laget av Julie Viktoria