hits
Malin - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Ny hårfarge!

Jeg bestemte meg for at nå trenger håret mitt en liten oppfriskning, og heldigvis bor jeg med en av mine personlige frisører: Teun. Han har virkelig fått teken på å farge hår, så han farger etterveksten min når det trengs. Selvfølgelig drar jeg til frisøren en gang i blant, men siden jeg opprinnelig er rødhåret, med sterk ettervekst og farger håret brunt er det mindre strev å la Teun farge det hjemme. Ellers pleier også søsteren min å farge håret mitt, da hun går frisørlinjen på videregående skole. Hun er veldig flink, så bor du i Hønefoss og trenger en klipp/hårfarging, så si ifra!Håret synes ikke sånn supergodt, men det er så dårlig lys i leiligheten, så dette er det beste jeg får til (måtte til og med legge på noen filtre, hehe). Er veldig fornøyd, har brukt en 6-er i håret mitt nå for dere som pleier å farge håret og har litt kunnskap.

I tillegg til å farge håret mitt så har vi også laget boller i kveld!

#hår #skjønnhet #mote #hårfarge #frisør #flyvertinne #flyvertinnelivet #boller #bake #blogg
Personlig velvære hjemme

I dag har jeg bestemt meg for å ha en minispa-dag med meg selv! Som rødhåret (selv om jeg farger håret brunt) blir man dessverre ikke så veldig brun om sommeren (iallefall ikke i regnfulle Norge), så jeg bestemte meg for å benytte meg av L'Oreals Sublime Body som jeg kjøpte for et par uker siden.

Aller først tok jeg en lang varm dusj og peelet både ansikt og kropp, da brunfargen setter seg bedre dersom huden både er ren og når døde hudceller har blitt fjernet. Selvbruningskremen er jeg veldig fornøyd med og den setter ikke sterk "selvbruningslukt" dersom du dusjer etter fargen har begynt å virke. Den lukter også friskt når den påføres. Det kjedelige med denne kremen er at den bruker litt tid på å virke, så jeg pleier vanligvis å ta en dusj om kvelden og påføre den før jeg legger meg. Som med alle selvbruningskremer er det lurt å la den trekke litt inn før du tar på deg klær, slik at fargen ikke blir ujevn.

Ellers så har jeg begynt å pakke ting i dag, da Teun kommer mens jeg er på jobb i løpet av helgen for å begynne å flytte, så da er det en fordel at ting er pakket slik at han bare kan hente eskene og begynne å flytte ting til vår nye leilighet! I dag er det bare 6 dager igjen, og vi gleder oss så utrolig mye! De siste årene har jeg flyttet endel, så selve flytteprosessen er litt kjedelig, men gleder meg veldig til vi er ferdig.

 

For å være tydelig er dette ikke et sponset produkt og derfor ikke reklame, kun en anbefaling av meg etter å ha kjøpt produktet selv.

#velvære #krem #selvbruningskrem #L'Oréal

Design laget av Julie Viktoria